Home » 't Opknappertje

't Opknappertje

Augustus 2010 richtte ik mijn eigen salonnetje op, in een klein gezellig kamertje boven in ons toenmalige huis. 5 jaar heb ik daar met veel moed en doorzetting mijn passie uitgewerkt om een mooi klantenbestand op te bouwen om mijn passie te delen en mijn beauty ervaring te kunnen laten bloeien.

Een mooie tijd, veel gelachen en plezier gemaakt met alle nieuwe mensen die mijn beautyleven binnen wandelden, en mijn droom, mijn eigen schoonheidssalonnetje, op de rails hield.

Augustus 2015, na 5 jaar, mocht het nog een stapje verder gaan, en toverden we de garage van onze huidige woning om in mijn droomsalon. Een plaats waar iedereen tot rust kan komen, in een landelijke, huiselijke sfeer, met toch een professionele uitstraling. Dit was en is de beste beslissing van mijn leven. Klantjes komen nog met diezelfde glimlach bij me langs, de sfeer is nog steeds de zalige zelve, alleen in een nieuw jasje, ‘t Opknappertje.

Vandaag vinden nog steeds nieuwe klanten hun weg naar ‘t Opknappertje, dit maakt me gelukkiger dan ooit. Mijn regelmatige bijscholingen zorgen er voor dat we telkens up to date blijven en jullie allemaal met de beste zorg en kennis kunnen blijven behandelen.

Bedankt lieve klanten, want het is dankzij jullie trouw, vertrouwen en vriendschap dat wij al een poosje bestaan, voor hopelijk nog heeeeeeeeel, heel lang.

 

Lotje xx

Boek snel jouw verzorging !